Certificeringen

Kwaliteit en voedselveiligheid zijn belangrijke normen in ons bedrijf. Onze moderne banketbakkerij van De Maro stelt ons in staat om ruimschoots te voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van voedselproductie en hygiëne. Banketbakkerij De Maro is maximaal gecertificeerd.

 

BRC AA+ food erkenning

brc a+ certificering

Als een van de eerste bakkerijen in Nederland heeft De Maro het BRC 7.0 AA+ certificaat behaald. Dit certificaat is het hoogst haalbare binnen de Britse Global Standard for Food Safety. Het grote verschil met de standaard BRC certificering zit hem in de jaarlijkse onaangekondigde audit. Voor ons erg belangrijk, want kwaliteit en voedselveiligheid spelen een constante rol in onze bedrijfsvoering, niet alleen tijdens aangekondigde audits. Download ons BRC AA+ certificaat.
 

IFS certificering

ifs certificering

Banketbakkerij De Maro is sinds oktober 2015 ook IFS, versie 6, gecertificeerd om onze klanten als partner in de levensmiddelenhandel de beste ondersteuning te kunnen bieden. IFS staat voor International Foods Standard, nu bekend als International Featured Standard Food. Op veel punten komt deze, van oorsprong Duitse certificatiestandaard, overeen met de Engelse BRC standaard. IFS is net als de BRC Standaard een combinatie van HACCP, kwaliteitsmanagement, GMP, klantfocus en diverse inrichtingseisen.

Deze (tweede) certificering maakt duidelijk dat Banketbakkerij De Maro voortdurend streeft naar de hoogst mogelijke productkwaliteit en voedselveiligheid. Download het certificaat
 

utz certificeringUTZ certificering

Door de inkoop van UTZ gecertificeerde cacao steunt Banketbakkerij De Maro duurzame cacaoteelt. www.utzcertified.org

 

RSPO certificering

RSPO logo

De Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) werkt aan het verduurzamen van de productieketen van palmolie. Bij de productie van duurzame palmolie wordt ontbossing, milieuschade, landonteigening en schending van de arbeidsrechten tegen gegaan. Sinds 2016 is Banketbakkerij De Maro gecertificeerd volgens RSPO mass balance voor de verwerking van duurzame palmolie. Banketbakkerij De Maro heeft alle producten met palmingredIënten omgezet naar 100% duurzame palm mass balance. Download ons RSPO certificaat. Meer informatie: www.rspo.org

 
 

Skal certificering

logo skal certificeringSkal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. De term 'biologisch' is namelijk wettelijk beschermd. Een gecertificeerd bedrijf wordt gecontroleerd op het naleven van de Europesche regels. Lees meer op de website van SkalDownload ons Skal-certificaat.