De witte koek - De Maro

De witte koek

Dit is ‘m: de witte koek

Dit is iets bijzonders! Oer-Brabants en hard onderweg om heel Nederland te veroveren met zijn heerlijke chewy bite. De witte koek (ook wel bekend als de witte eierkoek) is een echte lekkernij. Het bijzondere bakproces maakt de koek luchtig en zacht van binnen en knapperig krokant van buiten. De harde toplaag die een beetje breekt als je er je tanden inzet en dan die wat zachtere onderkant. Het heeft wel iets weg van een macaron. Maar, de witte koek is anders. Hij is nóg beter!

WENST U MEER
INFORMATIE?
BEL 013-5385160.

De Maro is de enige bakkerij in Nederland die op professionele schaal ambachtelijke witte koeken maakt. We geven het opgespoten deeg een speciale behandeling waardoor de boven- en onderkant een eigen smaak en structuur krijgen. Dit maakt onze witte koek uitzonderlijk lekker.

 • Witte koek

  Witte koek

  De witte koek is wat luxer en dat proef je. Hij is qua smaak en structuur niet te vergelijken met de gewone eierkoek (die ook heel lekker is). Er zit maar één ding op: proberen!

 • Mini witte koek

  Mini witte koek

  De kleine witte koek heeft dezelfde chewy bite als zijn grote broer. In het klein is het een echte verrassing.

 • Witte duo koek

  Witte duo koek

  Hij is volledig in balans deze koek met twee kanten die elkaar perfect aanvullen. De chocolade loopt lekker door tot op de bodem van de koek. Eens geproefd ben je fan voor het leven.

 • Chocomaatje

  Chocomaatje

  Wij verrassen met unieke smaken en structuren. Ons chocomaatje is daar een goed voorbeeld van. Deze mini witte koek is overgoten met melkchocolade en afgewerkt met witte chocoladestreepjes.

 • Witte koek – On the Go

  Witte koek – On the Go

  De witte koek per 2 stuks verpakt. Deze koek is een maatje kleiner, waardoor hij ideaal is voor onderweg of als tussendoortje.