Eierkoek specials

Speciale toppings en vullingen maken deze eierkoeken tot ware traktaties. Alle ontwikkeld door onze eigen proefbakkers.

Het gemak zelf ervaren? wenst u meer informatie bel 013-5385160.
  • Cheese cake cherry

    Cheese cake cherry

    Lekker zoet met stukjes kers van binnen en cheesecake kruimels erbovenop.

  • Mango-kokos

    Mango-kokos

    De smaak van mango en kokos matcht perfect met het zoete van de eierkoek.

  • Stroopwafel

    Stroopwafel

    Eierkoek in combinatie met de oerhollandse stroopwafel. Perfect! Het is de smaak van vroeger.

  • Carrot cake

    Carrot cake

    Proef de unieke, licht kruidige en zoete smaak van carrot cake. Tip: besmeer de koek met een laagje roomkaas.

  • Bolus

    Bolus

    Het beste van Zeeland en het beste van Brabant. Deze eierkoek met bolussmaak en krokante kaneelsuiker topping.

  • Winter

    Winter

    Proef de winter met de speciale winter eierkoek met speculaas smaak en knapperige witte suiker.

  • Redvelvet

    Redvelvet

    Schoonheid zit van binnen, maar bij deze eierkoek toch ook een beetje van buiten. Fluweelzacht en rood van kleur afgewerkt met cheesecake kruimels.

  • Appel-kaneel

    Appel-kaneel

    Een onweerstaanbare smaakcombinatie. Deze eierkoek is gevuld met appelstukjes en bestrooid met kaneelsuiker.

  • Speculaas

    Speculaas

    Een echte Hollandse favoriet. Deze traditionele eierkoek met de nostalgische smaak van speculaas.

  • Chocolade stukjes

    Chocolade stukjes

    Onze goudgele eierkoek bestrooid met fijne stukjes pure chocolade. Een absolute lekkernij met net wat meer bite en smaak.

  • Cranberry

    Cranberry

    Cranberry’s smaken heerlijk fris. We bestrooien onze koeken er rijkelijk mee, zodat ze er een beetje sappig van worden.

  • Rode biet

    Rode biet

    De lichte grondsmaak en de rode kleur zorgen dat de smaak van biet duidelijk naar voren komt in deze eierkoek.

  • Wortel

    Wortel

    De worteleierkoek, een verantwoord tussendoortje met verschillende kruiden en echte wortelstukjes.