Plaatcake

Rijkgevulde plaatcakes

Een stoere en goedgevulde plaatcake is een aanwinst voor elk banket-assortiment. Onze plaatcakes zijn voorzien van rijke, verse vullingen. Ze zijn afgebakken en vervolgens direct diepgevroren voor maximaal behoud van versheid. Eén verpakking is goed voor minimaal 35 porties. Vanuit de koeling zijn deze tot wel twee weken vers te serveren.

Unieke eigenschappen van onze plaatcakes

  • Krokante koekbodem
  • Malse, rijkgevulde cake
  • Luxe decoratie van o.a. (boter)kruimels

Plaatcake assortiment

  • Appel-kaneel

    Appel-kaneel

    Deze klassieke Hollandse smaakcombinatie met appel en kaneel is populair bij jong en oud. Extra feestelijk met een toef slagroom en een snufje kaneel.

    Heerlijk luxe met wat Boerenjongens als decoratie.
  • Kersen

    Kersen

    Een kleurenfestijn en smaaksensatie door de frisse toevoeging van kersen. Met een bolletje vanilleijs ontpopt deze plaatcake zich tot een droomdessert.

    Decoreer de cake met schaafsel van pure chocolade of warme chocoladesaus.
  • Lemon

    Lemon

    Fris, fruitig en lekker licht. Deze rijkgevulde cake is het ideale ingrediënt voor een mooie high tea of een gezellig koffiemoment.

    Serveer met mascarponecrème of witte chocolade.
  • Choco-karamel

    Choco-karamel

    De smaak van chocolade en de romige karamelvulling maken van deze plaatcake een allemansvriend.

    Lekker met verkruimelde pistachenootjes en warme karamelsaus.
  • Leaflet downloaden

Amerikaanse plaatcake

  • Red velvet cheesecake

    Red velvet cheesecake

    De intens rode red velvet kleur en de smeuïge cheesecake vulling maken van deze plaatcake een eyecatcher.

    Bestrijk ‘m met gezoete monchoutopping voor extra feestelijkheid.
  • Brownie

    Brownie

    Een smeuïge brownie met een stevige structuur. Het doet chocoladefans watertanden! Lekker bij de koffie of (lauwwarm) als onderdeel van een dessert.

    Serveer bij een high tea in vierkante blokjes met wat poedersuiker erover.
  • Leaflet downloaden

Winter- en zomerplaatcake

  • Stoofperen-karamel

    Stoofperen-karamel

    Malse cake met een luxe vulling van stukjes stoofpeer en zachte karamel. Met een bolletje kaneelijs erbij een ideaal dessert.

    Bestrijk ‘m met gezoete monchoutopping voor extra feestelijkheid.
  • Gevuld speculaas

    Gevuld speculaas

    Deze luxe plaatcake is gevuld met amandelspijs en aromatische speculaaskruiden.

    Serveer bij een high tea in vierkante blokjes met wat poedersuiker erover.
  • Aardbei

    Aardbei

    Een luchtige cake, rijk gevuld met stukjes aardbei. Lekker zoet!

    Bestrijk ‘m met gezoete monchoutopping voor extra feestelijkheid.
  • Abrikoos

    Abrikoos

    Een heerlijk zoete cake met de frisse smaak van abrikoos. Met wat lobbige room is dit een feest op een tafel.

    Serveer met een amandelschaafsel en witte chocoladesaus voor extra smeuïgheid.
  • Leaflet downloaden

Voordelen van onze plaatcakes

Lekker: eindeloze serveermogelijkheden voor elke gelegenheid.
Makkelijk: een onderscheidende versbeleving in een handomdraai.
Vers: minder derving vanwege de lange houdbaarheid.

Diepgevroren cake

Mmm… Cake!

De Maro heeft twee cake toppers in het assortiment: de originele botercake en de kruidige speculaascake. We bereiden het beslag met hoogwaardige ingrediënten en scharreleieren en vriezen het daarna meteen in. Zo blijft de smaak perfect wanneer de cake vers afgebakken wordt. Onze cakes zijn lekker luchtig en rijzen mooi op tijdens het bakken. Voor een overheerlijke cake met een krokant korstje.

Diepgevroren cake

  • Botercake Botercake

    Botercake

    Het is gewoonweg genieten van deze botercake. Dat slechts een paar ingrediënten zo’n pure smaak kunnen maken. Wij houden ervan!

  • Speculaascake Speculaascake

    Speculaascake

    Speculaas en cake is een heel goede combinatie. De fijne speculaaskruiden geven deze cake een bijzonder warme smaak.

Muffins

Verleidelijk mooie muffins

Van muffins word je vrolijk. Als kleine, handzame cake traktatie pakken ze iedereen in. Ze worden niet alleen als toetje gegeten, maar ook als ontbijt, tussendoortje of bij de thee. Door hun frivole uitstraling misstaan ze ook niet bij de high tea of op feestjes. Goede muffins zijn lekker luchtig, maar hebben toch voldoende structuur zodat je tanden er een beetje in wegzakken. Muffins van De Maro zijn precies zo! En bovendien zijn onze samen ook verkrijgbaar als mini-variant.

Muffins

  • Red velvet

    Red velvet

    De red velvet muffin dankt zijn naam aan de mooie rode kleur maar ook aan de structuur: fluweelzacht.

  • Choco

    Choco

    Met de volle smaak van chocolade en pure chocolade chunks is deze muffin de favoriet van velen.

  • Vanille

    Vanille

    De oorspronkelijke muffin heeft een zachte vanillesmaak, net als deze. Extra lekker met een toefje slagroom.

  • Spice & raisin

    Spice & raisin

    Smaakbeleving! Deze muffin is kruidiger en dus wat scherper van smaak. Gevuld met rozijnen en afgewerkt met kandijsuiker.

  • Ook verkrijgbaar in mini-variant