Kwaliteit & certificering

Wij werken met voedingsmiddelen en dus is kwaliteit en voedselveiligheid enorm belangrijk. Onze moderne banketbakkerij stelt ons in staat om ruimschoots te voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van voedselproductie en hygiëne.

Banketbakkerij De Maro is op het hoogst haalbare niveau gecertificeerd en heeft jaarlijks een onaangekondigde BRC audit. Zo streven we naar het hoogst mogelijke niveau in productkwaliteit en voedselveiligheid.

Certificeringen

  • BRC AA+ food erkenning

    BRC AA+ food erkenning

    Als één van de eerste bakkerijen in Nederland behaalde De Maro het BRC 7.0 AA+ certificaat dat geldt als het hoogst haalbare certificaat binnen de Britse Global Standard for Food Safety.

    Certificaat downloaden
  • IFS certificering

    IFS certificering

    Sinds oktober 2015 zijn we ook in het bezit van het IFS certificaat versie 6 met normeringen rond HACCP, kwaliteitsmanagement, GMP, klantfocus en inrichtingseisen van de bakkerij.

    Certificaat downloaden
  • Skal certificering

    Skal certificering

    Skal Biocontrole houdt scherp toezicht op het gebruik van het biologische keurmerk waarbij een product aan alle wettelijke voorschriften moet voldoen.

    Certificaat downloaden
  • RSPO certificering

    RSPO certificering

    De Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) werkt aan het verduurzamen van de productieketen van palmolie. Onze palmolie ingrediënten zijn gecertificeerd volgens het Fairtrade mass balance principe.

    Certificaat downloaden
  • UTZ certificering

    UTZ certificering

    Door de inkoop van UTZ gecertificeerde cacao steunt Banketbakkerij De Maro duurzame cacaoteelt.