Kwaliteit & certificering - De Maro

Kwaliteit & certificering

Wij werken met voedingsmiddelen en dus is kwaliteit en voedselveiligheid enorm belangrijk. Onze moderne banketbakkerij stelt ons in staat om ruimschoots te voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van voedselproductie en hygiëne.

Banketbakkerij De Maro is op het hoogst haalbare niveau gecertificeerd en heeft jaarlijks een onaangekondigde BRC audit. Zo streven we naar het hoogst mogelijke niveau in productkwaliteit en voedselveiligheid.

Certificeringen

  • IFS certificering

    IFS certificering

    In oktober 2019 hebben we opnieuw het IFS certificaat (versie 6.1) behaald met normeringen rond HACCP, kwaliteitsmanagement, GMP, klantfocus en inrichtingseisen van de bakkerij. Dit met een score op ‘higher level’ van 98,61%.

    Certificaat downloaden
  • Skal certificering

    Skal certificering

    Skal Biocontrole houdt scherp toezicht op het gebruik van het biologische keurmerk waarbij een product aan alle wettelijke voorschriften moet voldoen.

    Certificaat downloaden
  • RSPO certificering

    RSPO certificering

    De Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) werkt aan het verduurzamen van de productieketen van palmolie. Onze palmolie ingrediënten zijn gecertificeerd volgens het Fairtrade mass balance principe.

    Certificaat downloaden
  • UTZ certificering

    UTZ certificering

    Wij hebben de mogelijkheid tot inkoop van UTZ gecertificeerde cacao en kunnen daarmee de duurzame cacaoteelt steunen.

  • Vegan certificering

    Vegan certificering

    Het Vegan Trademark is de internationale standaard voor vegan producten. The Vegan Society helpt bedrijven sinds 1990 te laten zien dat hun producten voldoen aan de term ‘vegan’. Het trademark wordt wereldwijd gebruikt voor producten die vrij zijn van dierlijke ingrediënten en dierproeven.

    Certificaat downloaden