Nieuws

Horeca Expo Gent 2017

In november zijn wij te vinden op de Horeca Expo in Gent van 19 tot en met 23 november 2017. Wij staan hier met onze nieuwe producten bij stand 2112. We zien u graag op de vakbeurs voor de horeca en grootkeukens. 

Horeca Expo Gent De Maro

Gastvrij Rotterdam Jubileumeditie

Wilt u kennismaken met De Maro? Of kent u ons al, maar bent u benieuwd naar de nieuwste productontwikkelingen? Bezoek ons dan 18 tot en met 20 september op de beurs Gastvrij Rotterdam in Rotterdam Ahoy. U kunt ons en onze producten vinden bij stand 201. We kijken ernaar uit u daar te zien!

Gastvrij Rotterdam De Maro

Nieuwsflits

Banketbakkerij De Maro maakt verse eierkoeken op basis van scharreleieren. De NVWA heeft bekend gemaakt te hoge gehaltes Fipronil aangetroffen te hebben in eieren. Op basis van de informatie van de leverancier van het ei heeft Banketbakkerij De Maro geen reden tot zorg. De eierkoeken kunnen veilig geconsumeerd worden en bevatten niet de te hoge gehaltes Fipronil waarvoor de NVWA waarschuwt. Vooralsnog is er geen reden tot zorg, blijf dus vooral genieten van de heerlijke eierkoeken van Banketbakkerij De Maro.

Indien de richtlijnen van de NVWA wijzigen en dit gevolg heeft voor ons bedrijf zullen wij u hierover informeren. 

Lees meer

PLMA beurs 2017

Bezoekt u de PLMA beurs in Amsterdam? Kom dan langs bij onze stand en ontdek onze nieuwste producten. De PLMA beurs in Amsterdam vindt plaats op 15, 16 en 17 mei 2017 in de RAI Amsterdam. U vindt ons op 16 en 17 mei in Hal 8, standnummer F-8404.

 

Bezoek ons op de Horecava 2017

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen op onze stand tijdens de 61ste editie van de Horecava in de RAI Amsterdam op 9 t/m 12 januari 2017. Dé ontmoetingsplek voor professionals uit de horecabranche. Wij nodigen u van harte uit om onze stand (Hal 12, standnummer 12.818) te bezoeken en kennis te maken met onze nieuwe producten. Tot dan!

horecava

 

Nieuwsbrief

Via onze nieuwe website houden we u graag op de hoogte over ontwikkelingen binnen onze onderneming.
Wilt u bij het verschijnen van nieuws of een persbericht als eerste op de hoogte zijn?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang onze nieuwsbrief.

Add Message