Wij zijn trots op onze topcertificeringen

Kwaliteit en voedselveiligheid als topprioriteit. Onze inzet wordt beloond met certificeringen op het hoogst haalbare niveau. Voor ons is die hoge lat de normaalste zaak van de wereld. Want kwaliteit en betrouwbaarheid gaan boven alles.

ifs food
rspo
v-label
vegan
rfa certified
96,09%
IFS higher level
maatwerk

IFS certificering

In september 2023 hebben we opnieuw het IFS certificaat (versie 7) behaald met normeringen rond HACCP, kwaliteitsmanagement, klantfocus en inrichtingseisen van de bakkerij. Dit met een score op ‘higher level’ van 96,09%.

Certificaat downloaden.

Vegan certificering

Het Vegan Trademark is de internationale standaard voor vegan producten. The Vegan Society helpt bedrijven sinds 1990 te laten zien dat hun producten voldoen aan de term ‘vegan’. Het trademark wordt wereldwijd gebruikt voor producten die vrij zijn van dierlijke ingrediënten en dierproeven.

Certificaat downloaden

rspo certificate

RSPO certificering

De Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) werkt aan het verduurzamen van de productieketen van palmolie. Onze palmolie ingrediënten zijn gecertificeerd volgens het Fairtrade mass balance principe. Bekijk onze voortgang op www.rspo.org.

Certificaat downloaden

v-label

V-Label

Met het V-Label keurmerk van de Vegetariërsbond ziet de consument in één oogopslag of het product veganistisch is. Het internationale V-Label is een keurmerk dat de consument garandeert dat het gecertificeerde product géén ingrediënten afkomstig van het gedode dier bevat.

Certificaat downloaden

certificering RFA

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance richt zich op natuurbehoud en betere sociale omstandigheden in landbouw en bosbouw met als doel het tot stand komen van een wereld waarin mens en planeet in evenwicht zijn.

Certificaat downloaden