Bake-off

Onze pure en huisgemaakte producten voldoen aan de strengste normen en zijn breed toepasbaar. Al het deeg en beslag is bijzonder eenvoudig in gebruik. Ontdooien, scheppen, bakken, eventueel decoreren en meteen serveren.

Wist je dat De Maro zowel in de eigen proefbakkerij in Tilburg maar ook op locatie trainingen voor jouw personeel organiseert. Voor topbakkers in spé!

Download de brochure.

Koekjesdeeg

Kokoskoek

Een beetje vakantie verpakt in een koek! Met een lekker malse structuur en toch een stevige bite.

Haverkoek

Voor de bewuste kiezer: een haverkoek. Ideaal voor bij de koffie, high tea en desserts.

Bitterkoek

Een lekker koekje voor de liefhebber en het perfecte ingrediënt voor desserts of bij ijs. En natuurlijk een lust voor het oog met zijn mooie gebarsten korstje.

Cookiedeeg

Chocolate chip cookie

Een american cookie met de smaak van pure chocolade gevuld met witte chocolade stukjes. Elke hap is een sensatie…

American cookie

All the way from America! Die typische kraak en smaaksensatie van vanille met chocolade chunks. Onweerstaanbaar!

red velvet deeg

Red velvet cookie

Een American cookie maar dan in een redvelvet jasje gestoken. Deze heerlijke koek is gevuld met stukjes witte chocolade.

Muffinbeslag

Chocolademuffin

Muffins geven je enorm veel presentatie mogelijkheden, door hun weelderige uiterlijk zijn ze onweerstaanbaar. Met stukken echte chocolade.

Vanillemuffin

Goudgele korst, zachte binnenkant en een pure vanille smaak. Dat zijn de kenmerken van deze muffin.

banana bread deeg

Banana bread

De frisse smaak van banaan in combinatie met walnoten zorgen ervoor dat je met dit beslag de lekkerste bananen cakes en muffins kan bakken. Zo kun je de cake in plakjes snijden om ze vervolgens te toasten en af te werken met een lekkere chocolade of karamel topping.

Eierkoek- en wafelbeslag

Eierkoek

Genieten van oerhollandse eierkoeken. De receptuur staat garant voor een eierkoek die knapperig van buiten is en zacht en luchtig van binnen.

Vanille wafel

Heel verleidelijk, de geur van versgebakken wafels. Een vleugje vanille geeft een verfijnde smaak. Extra lekker met poedersuiker, ijs, fruit of een chocoladetopping.

Binnenkort eens proeven?

Contact opnemen