Van lokale bakkerij tot internationale banketbakkerij voor grootverbruik

In 1995 wordt de huidige eigenaar Bart Snijders de rechterhand van Gerard. Hij ziet in Bart een geschikte opvolger vanwege zijn liefde voor het bakkersvak en sterke ondernemersgeest. Bart neemt het bedrijf over in 2006 en richt zich nog scherper op het ontwikkelings- en productieproces. In 2010 vestigt De Maro zich op haar huidige locatie in Berkel-Enschot. Hier groeit het bedrijf onverminderd verder, zowel in medewerkers als in productietechnologie.

In 2020 wordt de deegmakerij volledig geautomatiseerd. Mede door deze innovatie is De Maro uitgegroeid tot een moderne industriële bakkerij met producten en oplossingen voor nu en morgen. Kwaliteit is een sterke drijfveer, die beloond wordt door onze certificeringen.

Dagelijks vinden onze eierkoeken, het product waar het allemaal mee begon, en vele andere banketproducten hun weg naar de retail, horeca en groothandels in binnen- en buitenland.

bakkerij geautomatiseerd

logistiek

“Met het huidige team en onze faciliteiten, ligt er een mooie basis voor verdere groei. Door processen te automatiseren en te versnellen zorgen we komende jaren voor nóg meer continuïteit in het proces. Belangrijke ambitie is de uitbreiding van onze export. Daarnaast zoeken we naar verbreding in ons klantportfolio door bijvoorbeeld de samenwerking met A-merkleveranciers voor wie we de productie uit handen nemen.” – Bart Snijders