Wij zijn trots op onze topcertificeringen

Kwaliteit en voedselveiligheid als topprioriteit. Onze inzet wordt beloond met certificeringen op het hoogst haalbare niveau. Voor ons is die hoge lat de normaalste zaak van de wereld. Want kwaliteit en betrouwbaarheid gaan boven alles.

ifs food
vegan
rfa certified
rspo certified
skal bio certified
99,26%
IFS higher level
maatwerk

IFS certificering

In december 2021 hebben we opnieuw het IFS certificaat (versie 7) behaald met normeringen rond HACCP, kwaliteitsmanagement, klantfocus en inrichtingseisen van de bakkerij. Dit met een score op ‘higher level’ van 98,07%.

Certificaat downloaden.

Skal Bio certificering

Skal Biocontrole houdt scherp toezicht op het gebruik van het biologische keurmerk waarbij een product aan alle wettelijke voorschriften moet voldoen.

Certificaat downloaden

Vegan certificering

Het Vegan Trademark is de internationale standaard voor vegan producten. The Vegan Society helpt bedrijven sinds 1990 te laten zien dat hun producten voldoen aan de term ‘vegan’. Het trademark wordt wereldwijd gebruikt voor producten die vrij zijn van dierlijke ingrediënten en dierproeven.

Certificaat downloaden

certificering RFA

RFA certificering

Rainforest Alliance richt zich op natuurbehoud en betere sociale omstandigheden in landbouw en bosbouw met als doel het tot stand komen van een wereld waarin mens en planeet in evenwicht zijn.

Certificaat downloaden

RSPO certificering

De Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) werkt aan het verduurzamen van de productieketen van palmolie. Onze palmolie ingrediënten zijn gecertificeerd volgens het Fairtrade mass balance principe. Bekijk onze voortgang op www.rspo.org.

Certificaat downloaden

Samenwerken met De Maro?

Contact opnemen